Välkommen till
Herrar Div 2
Förlust men ...
2021-12-11 17:03

Ja vi åker alltså på tredje raka förlusten mot ett mycket starkt motstånd , tyvärr så får de in ett mål redan efter typ 20 sekunder och det är ju aldrig roligt ....

Det här är den match där vi har bestämt att vi ska testa att göra livet surt mot vad vi bedömer vara seriens bästa lag - och därmed matcha 2 producerande femmor och en checkingline.

chansmässigt så är vi verkligen med i matchen och när vi kliver in i tredje perioden med 2-4 i baken så gör vi det ändå med en tro på att vi kan vända skutan ! Tyvärr så upprepar sig historien från första perioden och de gör mål i första bytet , sedan gör de två till inom fem minuter och matchen är punkterad.

vi kämpar och sliter ändå matchen ut och står för en väldigt bra prestation mot seriens bästa lag , det skulle förvåna mig mycket om det inte är Skellefteå som går längst i kvalet från Västerbotten! grattis Skellefteå och vi jobbar vidare .

Stor eloge till tredjefemman som tar sin roll på ett grymt bra sätt - inte många i laget är van att spela på detta sätt.