SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Holmsund City IBC
Välkommen till
Bli medlem i Holmsund City Innebandyclub
BLI MEDLEM
Rapport från föreningens årsmöte
2021-06-20 23:02

Föreningens årsmöte genomfördes som planerat i kväll den 20:e Juni kl 19:00, mötet hölls Corona-säkert på Löbe Granit.

 

På årsmötet gick föreningens ordförande Johan Mörk igenom verksamhetsberättelsen för föregående år, styrelsens och kansliets fokus har i mångt och mycket legat på att säkerställa föreningens ekonomi, mycket hårt arbete har krävts för att få in de intäkter som krävs för att täcka föreningens kostnader, detta arbete har tillslut burit frukt och föreningen visar detta år upp ett positivt resultat på 188700kr.

 

Styrelsens sammansättning hittar ni på hemsidan.

 

Föreningen står i nuläget utan valberedning, detta är en otroligt viktig funktion i en förening! Känner man att man är intresserad av att engagera sig i Holmsund City så är valberedningen ett perfekt sätt till det.

 

Föreningen är i ett stort behov av att nya krafter träder fram för att säkerställa att nya styrelsemedlemmar successivt kan skolas in!

 

Föreningen har ca 260 aktiva och 50-talet ledare som på ett heroiskt sätt engagerar sig ideellt i våra barn och unga! Holmsund City IBC är en stor barn & ungdomsförening och för att vi över tid ska kunna bedriva en sådan stor förening där våra barn och unga tränar och idrottar så krävs det att fler vuxna och föräldrar engagerar sig och hjälper till att dra oket. 

 

Har ni intresse av att på något vis engagera er så kan ni kontakta någon ur styrelsen, kontaktuppgifter hittar ni på hemsidan.

 

// Styrelsen för Holmsund City IBC

Årsmöte 2021
2021-05-21 09:43

Holmsund city ibc kallar till årsmöte 20/6-2021

 

Alla medlemmar är välkommen.

 

Datum: 20/6-2021

Tid: 19:00

Plats: Löbegranit (Stenhuggaregatan 9)

Klubbprofil hos Klubbhuset
2020-12-22 08:58
Hej,
Vi har från föreningens sida tillsammans med klubbhuset tagit fram ett dokument som visar 
det sortiment som är kopplat till Föreningen, med priser och tryckalternativ.
Här finns allt från Knatte-paket till Ytterjackor och utrustning.
Dokumentet i "lite-variant" hittar ni här:  HOLMSUND CITY IBC KLUBBSHOP.pdf »
Samtidigt håller vi tummarna att alla mår bra och att vi snart får ses på hallen igen.
Mvh / Holmsund City IBC
Beslut om träningar och Aktiviteter
2020-12-13 22:50

Styrelsen för Holmsund City IBC har beslutat sig för att pausa denna säsong och ställa in all träning och samtliga aktiviteter för samtliga åldersgrupper till & med åtminstone den 4 Jan 2021, detta gör vi för att inte orsaka någon ytterligare smittspridning. Detta år har bjudit på många tuffa prövningar och har verkligen påverkat vår lilla fina förening. 


Vi hoppas verkligen på ett bättre 2021 med mycket innebandy, vi tackar för samtligas insatser under 2020 och nu laddar vi för ett nytt år där förhoppningsvis en pandemi inte sätter en massa käppar i maskineriet. Vi önskar er alla en God Jul och vi hoppas på ett Gott Nytt  innebandy-år // Styrelsen för Holmsund City IBC

Erbjudande från Klubbhuset
2020-11-12 19:09
 
Covid-19
2020-11-10 15:50
Med andledning av de nya, lokala riktlinjerna gällande Covid-19 i Region Västerbotten har Västerbottens Innebandyförbund beslutat att i enlighet med dessa riktlinjer ställa in samtliga matcher, samt att rekommendera att all träningsverksamhet stoppas för åldrarna -04 och äldre. Styrelsen för Holmsund City IBC har därför beslutat att följa dessa rekommendationer, detta med omedelbar verkan. Följande är det som gäller. -Inga matcher spelas förrän tidigast 9/12. -Träningar för lag födda -04 och tidigare ställs in. -Ungdomar födda -05 och yngre fortsätter sin träningsverksamhet. -Inga föräldrar/syskon får vistas i hallen i samband med träning. Vid frågor, kontakta respektive lags styrelsekontakt.
BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
Dam, 14/12 07:48 
Dam, 13/10 10:31 
Dam, 16/07 23:31