SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Holmsund City IBC
Välkommen till
Herrar Div 2
Träningsmatch
2022-05-03 10:15

Vi kommer imorgon onsdag att bege oss till vindeln för att spela en träningsmatch :

 

-Vindeln ska spela i division 2 nästa säsong och det känns väldigt roligt med ett till "byalag" i serien , hur man än vänder och vrider på det så är det de roligaste matcherna att spela.

vi kommer att åka med det yngre gardet och kommer att ge chansen till några från utvecklingslaget som tränat kontinuerligt med oss. 

För er som tycker att det är tråkigt med lövens kvalmatcher kan streama matchen via länken nedan (oklart vad den kostar men ryktas om 29 kr) 

 

https://innebandy.app.link/B4mmpy6jFpb

Bokslut 21/22
2022-03-02 13:25

Ja då var det dags att summera säsongen som gått , en aningen konstig säsong med otroligt många matcher i slutskedet och en lång paus pga covid.

 

Vi började med att spela scandic cup , och efter den kändes läget inte så muntert - överkörda av Umeå city , spelade jämt mot jäbo - dessa matcher kostade oss väldigt många skador och vi var tyvärr tvungna att lämna W.O i sista matchen.


Dags för seriestart och vi kliver in i säsongen med 11 spelare som aldrig spelat seniorinnebandy och ett gäng äldre spelare med desto mer rutin , jag tycker att just den sammansättningen av spelare speglar våran tabellplacering ganska väl.

Jag tycker att vi ska ha 9 poäng till då det är tre matcher som vi faktiskt bara ska vinna, det är moröbacke där vi leder med 8-4 inför tredje, Obbola hemma där vi inte alls kommer upp i nivå och Rönnskär borta där vi åker med ett skadeskjutet lag och troligast inte förlorar med några spelare till i uppställningen .

 

vi satte iallafall som mål i för säsongen att alla ska få spela , undvika botten tre i tabellen samt komma före Obbola i tabellen. 
Alla dessa har uppfyllts och samtliga spelare har tagit stora kliv i sin utveckling vilket är fantastiskt roligt.

Tre spelare från föreningens -05 lag har spelat med oss , varav två varit mer eller mindre ordinarie på slutet.

En spelare från oss har spelat med div 1 laget .

vi har :

*ettan och tvåan i poängligan  (södra)

*ettan i skytteligan (södra)

*ettan och tvåan i assistligan (södra)

*gått från seriens mest utvisade lag första halvan till seriens minst (måste vara) utvisade andra halvan.

*alla utespelare har gjort poäng

 

Nästa säsong ser väldigt spännande med både spelare som vill komma till laget och en uppstärkt ledarbänk. Vi ska vad det lider sätta oss ner och planera ihop en bra helhet för seniorinnebandyn i föreningen ! 

 

 

Så var matchen här ...
2022-02-17 23:19

första mötet med hörnefors slutade med en rejäl överkörning med 10-2 till "de röda lejonen"...direkt efter den slutsignalen beslutade jag mig för att returmötet skulle vara en måttstock på om vi jobbat på bra eller mindre bra.

 

Idag visar vi som lag en väldigt bra match i försvaret framförallt , vi är lite skärrade i början över hörnefors väldigt rörliga anfallsspel men vi lär oss istället för att stressa upp oss och vi stänger faktiskt ner dem rätt effektivt.


Vi spelar matchen med 11 utespelare till att börja med , tills "babbe" gör sönder något i knät -kvar står vi med 10 killar som kämpar och sliter , vi skapar många lägen , missar en straff osv .

Tack till Adam och Axel som idag gjorde sista matchen för denna säsong med oss , jag hoppas och tror att vi kommer att få se mycket av dem nästa säsong ! 

säsongens sista match den 26:e kl 14:00 på storsjö mot stjärntäta IBK Umeå norr , ses där ! 

En hedersam förlust
2022-02-10 07:12

Ja detta tycker jag faktiskt faller in under den kategorin , det som egentligen avgör matchen är att vi inte riktigt kan greppa deras 3 inlånade superrurinerade gamla storspelare.

första halvan av gör de 5 mål och punkterar väl egentligen matchen när det står 6-0.

Men vi ger verkligen inte upp och lyckas sätta stopp för det mesta som de har i anfallsväg och "vinner" andra halvan av matchen med 4-1 och det blir lite nerv i Thorén när vi tidigt i tredje har klättrat upp till 4-7 , men där var det stopp och slutresultatet spikat.

mpnga spelare gör väldigt bra insatser , framförallt kedjan med Simon Marklund , Micke Hjelm och Axel Johansson där den sistnämnde blir utsedd till matchens lirare av laget i sin blott andra seniormatch! 
Nya tag på måndag kl 20:30 på vildmanna mot umeå city.

Seger mot dalen
2022-02-06 19:32

Ja som bilden visar så har vi nu brutit den negativa trend , och det finns ju en enkel förklaring till det - jag var tillbaka i båset ! 
Nej skämt åsido, visserligen var jag tillbaka men det var nog av mindre betydelse , laget som helhet gör en väldigt bra insats -Tobbe i kassen gör en strålande insats, samme gör 6 poäng vilket är svårt att blunda för och det var just dessa två faktorer dalens tränare pekade på efter matchen.

Så kan det ju vara när man ser det utifrån , men det faktum att alla spelarna i laget gör en så helgjuten insats och spelar någonstans runt toppen av sin förmåga så är vi ganska svårslagna ! 

Sen så finns det lite orsaker till att vi har haft fem raka förluster , vi har varit extremt noggranna med att inte öka smittspridningen och därmed inte tränat heller , segrar är inte allt och vi är stolta över de val vi gjort under rådande läge i samhället. 

ny match på onsdag mot Thorén - 20:30 på storsjö , syns vi ?! 

Förlust men ...
2021-12-11 17:03

Ja vi åker alltså på tredje raka förlusten mot ett mycket starkt motstånd , tyvärr så får de in ett mål redan efter typ 20 sekunder och det är ju aldrig roligt ....

 Det här är den match där vi har bestämt att vi ska testa att göra livet surt mot vad vi bedömer vara seriens bästa lag - och därmed matcha 2 producerande femmor och en checkingline.

 

chansmässigt så är vi verkligen med i matchen och när vi kliver in i tredje perioden med 2-4 i baken så gör vi det ändå med en tro på att vi kan vända skutan ! Tyvärr så upprepar sig historien från första perioden och de gör mål i första bytet , sedan gör de två till inom fem minuter och matchen är punkterad.

vi kämpar och sliter ändå matchen ut och står för en väldigt bra prestation mot seriens bästa lag , det skulle förvåna mig mycket om det inte är Skellefteå som går längst i kvalet från Västerbotten! grattis Skellefteå och vi jobbar vidare .

 

Stor eloge till tredjefemman som tar sin roll på ett grymt bra sätt - inte många i laget är van att spela på detta sätt.

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Holmsund City Innebandyclub, 08/06 14:44 
Holmsund City Innebandyclub, 09/04 18:02 
Holmsund City Innebandyclub, 10/03 19:36 
Holmsund City Innebandyclub, 23/12 09:13 
Holmsund City Innebandyclub, 01/12 21:32 
Holmsund City Innebandyclub, 25/11 15:15